Viden, udvikling og samvær
6000 KoldingVælg område

Fjernundervisning

Både statsminister Mette Frederiksen og Hendes Majestæt Dronningen har brugt formuleringen: Vi skal stå sammen ved at holde afstand. Det bakker vi selvfølgelig 100 % op om, også selvom et af vore tre nøgleord faktisk er samvær.
 
Som konsekvens af statsministerens udmelding den 23. marts, er det ikke muligt for os at gennemføre fremmødeundervisning før efter påske. Men den sidste uge har vi arbejdet på højtryk for at kunne levere din undervisning på anden vis, og flere af vores lærere er allerede i gang med fjernundervisning i så forskellige emner som musik, yoga og sprog via computer eller telefon – og med rigtig god respons fra deltagerne.

Der vil være enkelte fag, hvor undervisningen ikke kan gennemføres som fjernundervisning, og her vil mødegangene blive udskudt til vi igen får lov til at samles. I nogle tilfælde kan det blive nødvendigt at rykke rundt på undervisningen for at vi kan nå at afvikle timerne inden sommer – det kan være, at I mødes to gange om ugen eller blot en time længere hver gang. Uanset om løsningen på dit hold bliver den ene eller den anden, håber vi på, at vi med fælles fleksibilitet kan nå helt i mål med dit kursus.
 
Du bliver kontaktet af din lærer, når I genoptager jeres kursus via fjernundervisning eller hvis timerne bliver omplaceret, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte ham eller hende – eller kontoret – med spørgsmål.
 
Vi glæder os til at levere viden og udvikling til jer igen, og vi tror på, at I også vil kunne mærke samværet i klassen, når I ser og hører hinanden eller kan skrive sammen via skærmen.

De bedste hilsner, 

Brian Kronborg
Leder af Folkeoplysningen